Behandling med Bicom Bioresonans

BICOM – världsledande inom bioresonansterapi

 

  •  Bicom Bioresonansterapi står för en behandlingsteknik samt avancerad utrustning för både test och behandling och arbetar inom det elektromagnetiska fältet.
  • Den är medicinskt godkänd inom EU. Bicoms utrustning har medicinsk produktklass 2A och är godkänd av Läkemedelsverket. 
  • ​​​​​​ Bicom används både för människor och djur.
  •  Bicom används av terapeuter, läkare, veterinärer och tandläkare och på sjukhus. 
  • Bicom utvecklades på 1970-talet i Tyskland och och förnyas kontinuerligt. 
  •   Idag används Bicom i ca 90 länder.

Principen för test och behandling:
 

Allting har en frekvens. Bicom Bioresonansapparat läser in frekvensmönster från olika ämnen, skickar dessa till kunden och läser av om det blir en reaktion.
Samma frekvensmönster används sedan vid behandling fast det omvandlas först av Bicom till terapeutiska frekvensmönster genom förstärkning, försvagning, invertering eller filtrering, eller en kombination av dessa för att på så sätt släcka ut reaktionen. 
Mjuka elektrodplattor används och läggs på kroppen för att anpassa behandlingen individuellt.

Kroppens utrensningsfunktioner stärks också vid behandling, t ex via meridianerna, kroppens energibanor. När det som stör får hjälp att avlägsnas ur kroppen får immunförsvaret mindre att göra och den självläkande mekanismen får större möjlighet att arbeta i lugn och ro. Kroppen strävar hela tiden efter balans, s k homeostas.

Metoden har inga biverkningar men i början kan man uppleva en större känslighet. Är helt smärtfri och utan läkemedel. I normala fall behandlar man inledningsvis en gång i veckan.

Din medverkan är viktig i processen för att nå ett bra resultat. Det kan t ex vara att låta bli att äta vissa födoämnen och/eller att hjälpa kroppen med avgiftning på olika sätt. Ofta behöver vi även arbeta med matsmältningen som är ansvarigt för ca 70-80 % av immunförsvaret.  

 

             
 


 


 

För många belastningar gör att immunförsvaret inte längre klarar av att upprätthålla balansen i kroppen.

Klicka på bilderna för förstoring